alt +380 (96) 796 58 19         alt +380 (32) 253 05 63
alt +380 (93) 728 66 64         alt E-mail: roomlviv@meta.ua

Реклама

Дошка крейдяна одинарна 90507

Ціна крейдяної дошки: 3800 грн

2000х1000 мм, магнітна

Ціни можуть змінюватися

Шкільні дошки, магнітні дошки, аудиторні дошки, дошки під маркер, дошки під крейду, дошки для оголошень (текстильні та пробкові), дошки обертові, дошки мобільні.

Дошки магнітні є вигідною та необхідною покупкою для навчання!Оприділившись з метою покупки магнітної дошки, виходячи з потреби можна замовити один з видів дошки. 

Крейдяна магнітна дошка найширше застосовується в школах та вищих навчальних закладах

Маркерна магнітна дошка переважно використовується у інститутах, університетах та офісах.

Дошка магнітна крейдяна-незамінний помічник для вищих навчальних закладів, шкільних установ, офісів, великих підприємств, виробництв. Дошки настінні магнітні - виготовлені з високостійкого матеріалу, що забезпечує довготривале використання. Магнітні дошки крейдяні володіють високою стійкістю та відзначаються довговічністю.

Робоча поверхня дошки аудиторної виготовлена з високоякісної сталі з нанесенням молекулярно-іонного термічного покриття виробництва (Німеччина). Внутрішня підкладка магнітної дошки складаєтьчя з спеціального вологостійкого ДВП товщиною 10мм (Польща)

Полотно шкільної магнітної дошки виготовлене з металевого листа, що забезпечує прийманню магніту. Завдяки магнітним властивостям до усіх  види дошок, як крейдяних так і маркерних підходять усі види магнітів. Магнітні дошки використовують для прикріплення карт різних графічних матеріалів для навчання. Таке магнітне кріплення є дуже зручним.

Дошки магнітні можуть бути настінні одно-створчаті, трьо-створчаті з п'ятьма робочими поверхнями, можуть бути обертовими та мобільними, на спеціальних металевих кріпленнях.

Алюмінієвий профіль та форма відливу магнітної крейдяної дошки виробництва (Турція). Краї дошки - оздоблені алюмінієвою рамкою. Підставка для крейди - виготовлена з алюмінієвого профілю

Гладка, спеціальна матова поверхня шкільної дошки забезпечує мінімальне виділення пилу від крейди. На матову поверхню гарно лягає крейда, що робить зображення чітким та виразним. Завдяки підібраниї матеріалів, шкільна дошка не є важкою, що забезпечує її легке кріплення на стіні.

Дошку можна витирати будь-якою вологою, не мокрою, мочалкою. Дошку не можна мити, мочити водою, розміщувати у відкритих приміщеннях де може проникати пряме сонячне проміння та дощ.

Дошка крейдяна одинарна 2000х1000 мм (магнітна)

шкільна, аудиторна дошка одинарна, магнітна

висота аудиторної дошки - 1000 мм.

ширина аудиторної дошки - 2000 мм.

Можливе розграфлення даного розміру магнітної крейдяної дошки.

Розграфлення клітинки чи лінійки 1-го м.кв. -200 грн.

alt

Шкільна дошка, шкільна дошка крейдяна, шкільна дошка магнітна, шкільна дошка маркерна, шкільна дошка пробкова.

https://www.youtube.com/watch?v=FPny0ncEw2I

 
Зоряна Москвяк